Ionut Tabultoc

Ionut Tabultoc

17 iunie 2008

ROMANIA / Piturca e prudent in meciul cu Olanda


Victor Piţurcă nu se aruncă în ofensivă. El pregăteşte o formulă cu Ghionea în apărare, blindează mijlocul cu Codrea şi Cociş, iar în faţă mizează pe Marius Niculae.
Ziua de ieri a fost încărcată pentru “tricolori”. După ce a abandonat ideea de a-i scoate pe băieţi la o mişcare uşoară pe un teren din comuna Konol­fin­gen de dimineaţă, Piţurcă a pro­gramat o şedinţă video. S-au ur­mărit ultimele partide ale Olandei şi s-a discutat despre posibilitatea ca batavii să evolueze cu rezervele. Vic­tor Piţurcă le-a spus însă jucă­to­rilor că “indiferent cu cine joacă Van Basten trebuie să rămînem la fel de concentraţi ca şi la meciurile cu Franţa şi Italia. Altfel nu putem cîştiga”.

Relaxaţi, puşi pe glume

Nici frigul, nici ploaia mocă­nească nu au stricat buna dispo­zi­ţie a jucătorilor, aseară, la an­tre­na­men­tul oficial de pe Stade de Suisse. Ca de obicei, la miuţă s-a ju­cat “tinerii” cu “bătrînii”, pentru ca ni­meni să nu poată descifra in­ten­ţiile selecţionerului Victor Piţurcă. A­cesta nu a schimbat nimic nici du­pă ce presa a avut acces la şedinţa de pregătire, în ultimele 10 minute. “Bătrînii” s-au impus cu 2-0, prin go­lurile lui Mutu şi Marius Niculae, motiv să-şi bombardeze adversarii cu ironii. Faza zilei a reuşit-o Dică, el şutînd peste transversală, cu poar­ta goală, spre amuzamentul tuturor. (informeaza: Gazeta Sporturilor)

0 comentarii:

  © Template creat de Bogdan 2008

La inceput