Ionut Tabultoc

Ionut Tabultoc

15 iulie 2009

Acident Grav astazi la Roma - Doi morti si doi raniti! ATENTIE - IMAGINI SOCANTE!







Tragedie petrecuta in aceasta dimineata in localitatea Roma, judetul Botosani! Doua persoane au decedat, iar alte doua sunt in stare grava la spital dupa ce autoturismul marca Matiz s-a izbit intr-un copac.

Soferul s-a inscris in depasirea unei Dacii, insa la revenirea pe sensul sau de mers a pierdut controlul volanului si s-a oprit in copac.

In urma impactului extrem de violent, mama soferului a decedat pe loc, iar soferul, Costica Ciobanasu, din Roma, si inca doua persoane au fost ranite, fiind transportate la sectia de Urgente a Spitalului Judetean Botosani. La scurt timp dupa ce a ajuns la spital, una dintre victime, Victor D., a decedat.

"Cand au ajuns la fata locului, echipajele SIAMUD din cadrul Departamentului Pompieri al IJSU au descoperit trei victime incarcerate in autoturismul Matiz, dintre care una era decedata. Pentru scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate membrii echipajului SIAMUD au taiat cu ajutorul a 2 foarfece hidraulice capota masinii si au deschis fortat portierele. Interventia a durat 45 de minute", a declarat plutonier Dorina Lupu, din cadrul Biroului Relatii Publice al IJSU Botosani.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili cauzele exacte care au condus la producerea tragediei.

text: stiri.botosani.ro 

Foto: Ionut Tabultoc

0 comentarii:

  © Template creat de Bogdan 2008

La inceput