Ionut Tabultoc

Ionut Tabultoc

21 iulie 2008

REPORTAJ / Orasul Agropoli - provincia Salerno


Descriere : Agropoli este în mijlocul Golfului Salerno si este locul ideal pentru turistii dornici sa fie fascinati de frumusetile naturale si istorice ale orasului, dar si de la locurile vecine, cum ar fi Paestum, Castelcivita, Pertosa, Velia şi toate orasele provincia Salerno, fiecare uşor de atins. (Ionut Tabultoc -Agropoli)

.........................................................Cultul Maicii Domnului Spectacole :
Mii de vizitatori sosesc în fiecare an, in orasul Agropoli pentru a participa la carnavalul Agropolese, un eveniment care are acum peste treizeci de ani de viata. Programul, care prevede parada a flotelor Allegorici prin străzile din oras si care se termina cu alegerea celor mai frumoase.
Unul dintre cele mai importante turnee internaţionale de tineret de fotbal, are loc Agropoli cu premiul Acropolis Cup. În fiecare an, echipe din toate continentele şi vor sa castige trofeul.Din 1987 până astăzi, turneul a fost intotdeauna un mare succes, aproximativ 70 de echipe au participat,din diferita tari cum ar fi: Albania, Austria, Belgia, Belarus, Bulgaria, Canada, Finlanda, Franţa, Germania, Anglia, Malta, Maroc, Republica Cehă, România, Rusia, San Marino, Slovenia, Suedia, Elveţia, SUA, Ucraina Ungaria, Vatican, Venezuela, Puerto Rico, Polonia, precum şi cele peste 60 de echipe din Italia, toate impartite in 4 categorii (studenţi, adolescenti, copii , fete). Multe echipe de renume national si international au participat în acest turneu de ani ca Napoli, Salernitana, Avellino, Dinamo Kiev, Partizan Tirana, Spartak Moscova şi naţionale de tineret din Malta şi San Marino.De asemenea,multi jucătorii care acum au ajuns la un anumit renume, au participat cu formaţiile lor in orasul Agropoli. Un exemplu ar fi Andry Shevchenco care au participat în 1989 cu Dinamo Kiev clasificandu-se pe primul loc.

Preturi la Hoteluri de 3 * pentru anul 2008:

............................................................................................................

-perioada 01/03 - 31/05 si 04/10 - 22/12 : camera cu pat simplu 45 €, pat dublu 65 €

...................................................................................................................

-perioada 31/05 - 28/06 si 13/09 - 04/10 :camera cu pat simplu 55 €, pat dublu 70 €

...................................................................................................................

-perioada 28/06 - 19/07 si 30/08 - 13/09 :camera cu pat simplu 62 €, pat dublu 80 €

...................................................................................................................

-perioada 19/07 - 02/08 si 23/08 - 30/08 :camera cu pat simplu 65 €, pat dublu 85 €

...................................................................................................................

-perioada 02/08 - 23/08: camera cu pat simplu 70 €, pat dublu 90 €

Discoteca "New Carrubo" : O fuziune perfectă între natură şi tehnologie noua, CARRUBO este asezata într-un loc de verde exact in Golful Salerno cu o scena superba, un mega-sistem de sunet de 50.000 Watt, dar si fermecatoarele fântâni ce danseaza in ritmul muzicii, face aceasta discoteca unica.

.....................

FOTO

2 comentarii:

CornelB - AmFostAcolo.ro

Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, interesante, in opinia mea, de mentionat pe pagina mea dedicata Italiei, www.AmFostAcolo.ro, in sectiunea "Blog Vacanta". Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [-@-] amfostacolo.ro.

simona doktor

am fost deosebit de bucuroasa,cind am gasit blogul tau,deoarece cu citeva zile inainte ,incepusem si eu sa postez anumite imagini ,despre obiective turistice ,din Italia,in blogul meu.
Este minunat.Felicitari.
te pup.

  © Template creat de Bogdan 2008

La inceput