Ionut Tabultoc

Ionut Tabultoc

27 iunie 2008

GALERIE FOTO / Fundasul stanga a lui FC BOTOSANI , Florin Acsinte in vacanta in Statiunea Mamaia










13 comentarii:

Anonim

The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

Anonim

CEL MAI BUN JUCATOR DE LA FC BOTOSANI :x

Anonim
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim

miroane da si tu niste stiri despre meciu sulita concesti cine arbitreaza unde se joaca cine suporta cheltuelile etc nu jucatori care sunt pe la mamaia sau alte prosti.

Anonim

de cacat!lasati-va daca nu stiti!demisia!!!!!!!!!!!

Anonim

alt meci tare!sulita -concesti!in ce liga mai joaca si descultii astia...

admin

BA ANONIMILOR, ACEST SITE NU ESTE A LUI MIRON 1) IAR 2)NU AM EU TREABA CU STIRILE, EU DOAR FAC POZE, ACESTA ESTE SITE CU POZE, MAI BINE ZIS BLOG, NU VA PLACE , NU VA UITATI, CA NU VA OBLIGA NIMENEI. PA

admin

Corectez: Nimeni*

Anonim

mai ionut nam zis nimic rau dar lasa toate pozile fara valoare unpli netu cu toti fraeri.

admin

Acsy nu e un fraier, e jucatorul care a evoluat cele maulte minunte in tot campionatul la FC BOTOSANI, e jucatorul care la fiecare meci a pus suflet si a jucat cel mai bine, nu e un oarecare, sa-i pretuim pe cei care ii avem.Respect

Anonim

Daca si Acsinte a ajuns sa fie un anonim inseamna ca nu stie ala despre ce vorbeste. In loc sa fim mandri ca avem un jucator local in echipa asta care exista doar ca e Iftimie acolo, il facem fraier sau mai stiu eu cum. Sunteti penibili anonimilor botosaneni ! Se observa ca , Concestiul si alte echipe de judet sunt mai importante ca doar na.. de acolo scrieti si voi comentariile, dintr-o bodeca dintr-un sat/comuna.

Anonim

saluti....amgasit sa zicem din greseala blogul tau,sincer e nice.....bv tie....te pricepi al poze,banuiesc ca ai si un aparat bun si photoshopul face minuni daca stii sa il folosesti,dar sa trec peste asta.....vad ca vb lumea aiurea de Hagi(Acsinte) cum i se mai spune in cartier;))....tre sa recunosc joaca fotbal bine si cine nu stie sa taca sa nu vb aiurea......frumos blog....astept si poze mai interesante (sincer)

Anonim

esti frumos pui mic:*..(alina)

  © Template creat de Bogdan 2008

La inceput